domingo, 30 de mayo de 2010

Proyecte de cooperació.

Per a fer un projecte de cooperació entre dos ciutats de països diferents és necessari marcar una série de passos per tal de definir les accions que van a fer falta desenvolupar.
Hem de començar per descriure els àmbits de la cooperació, en este cas els dos pobles que volem ficar en contacte, explicant totes aquelles dades que van a influïr en el que será en nostre projecte,és a dir,condicions económiques,socials,educatives...
Després deurem de concretar la meta d'allò que busquem,parlant també de les accions i de la forma que desenvolupen el projecte.Els objectius,les accions i la metodologia deuen estar connectades de forma coherent,per la qual cosa,aans de definir el que és la meta deurem de pensar les posibles accions que volem desevolupar, dons no podrem buscar moltes metes massa ambicioses si les accions que poden desenvolupar son limitades.
Finalment,el projecte a de tindre un sistema de avaluació, que el definirem quan escrigam el projecte, el qual constará de diversos ítems que difundirán el éxit o el fracás d'allò que hem fet.

No hay comentarios:

Publicar un comentario